Harasjøen Badeplass - Ilseng.net - Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge.

Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen.

Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Vi regner med å være framme ved . Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya.

Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Mot harasjøen næringspark og følg veien til skilt badeplass, . Vi regner med å være framme ved . Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre.

Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre.

Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. Vi regner med å være framme ved . I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen.

Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre.

Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Vi regner med å være framme ved . Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. Mot harasjøen næringspark og følg veien til skilt badeplass, .

Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Vi regner med å være framme ved .

Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Ilseng.net
Ilseng.net from www.ilseng.net
Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Vi regner med å være framme ved . Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Mot harasjøen næringspark og følg veien til skilt badeplass, .

Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen.

Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge. Start fra harasjøen badeplass/parkeringn kl. Mot harasjøen næringspark og følg veien til skilt badeplass, . Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen. Utedoene på den offentlige badeplassen er låst. Cirka 200 meter lenger bort skinner den hvite broen til ulvøya. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Harasjøen i stange er omtrent 8 km lang og egner seg ypperlig for padling med kano og kajakk. Vi regner med å være framme ved . I tillegg er det tatt med mulighet for en hytte på tidligere fradelt tomt 393/15.

Harasjøen Badeplass - Ilseng.net - Bøhrentangen (harestua) her er det sandstrand, benker å sitte på og flytebrygge.. Vi regner med å være framme ved . Romedal allmenning vil legge ut inntil 64 nye hytter på østsiden av harasjøen. Harasjøen er en perle i inngangsporten til romedal almenning og stiene våre. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen. Gangavstand til badeplass ved granerudsjøen.

Flere gode badeplasser og vannet blir tidlig varmt harasjøen. Meget trivelig fritidseiendom ved vakre harasjøen.